Dr.Clauder är ett familjeföretag från Nedre Rhenområdet med decennier av expertis inom produktion av foder och kosttillskott för hundar och katter. Dr.Clauders grundades av Dr Heinz Clauder i Hamburg, Tyskland 1957. Det som började med en idé och en matkvarn har idag blivit ett modernt och globalt bolag och står för högsta kvalitet "Made in Germany".  

Dr.Clauder´s huvudkontor och produktion är i Hamminkeln på Nedre Rhen med närmare 100 anställda, våra kvalitéts produkter finns i över 65 länder runt om i världen.Forskning och utveckling
Dr.Clauder´s produkter bearbetas enligt den senaste vetenskapliga forskningen. Det interna teamet från avdelningen för forskning och utveckling ser till att kvaliteten och receptet alltid optimeras. Därför är Dr.Clauder alltid certifierad enligt den strikta livsmedelsstandarden IFS Food (en standard inom livsmedelssektorn som erkänns enligt EU: s riktlinjer).
Ursprunget till våra ingredienser är också viktigt för varumärket - hund- och kattägare kan se var råvarorna i maten till deras husdjur kommer ifrån. Produktens höga kvalitetsnivå går hand i hand med en hög spårbarhet av råvarorna.